Aanmelden peutergroep De Jonge Ontdekker

Peutergroep De Jonge Ontdekker opent in augustus 2021 in Montessorischool Gravenstraat

Aanmelden peutergroep De Jonge Ontdekker

Montessori Kind Centrum - peutergroep "De Jonge Ontdekker"

Elk kind heeft van nature de drang om groot te worden. Bij het MKC staat centraal wat het kind nodig heeft. Het groot worden, het uitgroeien tot een onafhankelijke persoonlijkheid moet het kind zelf doen. Dit komt tot uitdrukking in de gevleugelde uitspraak van Montessori: 'help mij het zelf te doen'.

In augustus opent bij Montessori Kind Centrum (MKC) peutergroep de Jonge Ontdekker voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze groep gaat open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Spelenderwijs ontwikkelen de peuters van de Jonge Ontdekker zich met behulp van de Montessori-principes.

Ze raken bekend met het gebouw, de andere kinderen en alle medewerkers van het MKC. Met en voor elkaar vormen we een gemeenschap waar het kind centraal staat.
We streven er naar dat alle medewerkers samen met ouders vanuit dezelfde pedagogische en didactische visie kinderen begeleiden tot zelfstandige persoonlijkheden.

Kosten peuterspeelschool
De peuterspeelscholen/-zalen worden gesubsidieerd door de gemeente, u betaalt een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. Voor een exacte berekening van uw eigen bijdrage bekijk hier de tabel van de ouderbijdrage. Mocht u hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het aanvragen van de toeslag, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via klant@kinderopvangwestfriesland.nl.

Heeft u interesse in de peutergroep van de Montessorischool?
Wilt u een rondleiding of informatie over de visie en werkwijze van de peutergroep? Neem dan contact op met Openbare Montessorischool Hoorn, 0229-214284.

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u overige vragen? Stuur dan een email naar onze partner SKH:
klant@kinderopvangwestfriesland.nl of kijk op https://www.kinderopvanghoorn.nl/

Kind aan het woord

Ik heb echt veel geleerd vandaag!