Op zoek naar een goede basisschool?

Het kiezen van een basisschool is niet gemakkelijk. Wij merken dat veel ouders kiezen op basis van gevoel. Dit begrijpen wij. In februari en maart hebben wij meespeelochtenden en een informatie-avond gepland. U bent van harte welkom.

Op zoek naar een goede basisschool?

Om het gevoel van de Montessorischool echt te kunnen ervaren, nodigen wij u uit voor een rondleiding. Neem contact met ons op! We maken graag tijd voor u vrij!
Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0229-214284 of per email: info.obsmontessori@talenthoorn.nl.

Meespeelochtenden / informatie-avond 2019

In februari en maart staat een aantal meespeelochtenden gepland.
De meespeelochtenden zijn van 9.30-10.30 uur. Uw kind kan dan komen kijken/spelen in de groep. Aanmelden hiervoor is niet nodig. De data hiervoor zijn:
Locatie Kersenboogerd, Gording 123: woensdag 6 februari en woensdag 13 maart
Locatie Binnenstad, Gravenstraat 19: woensdag 13 februari, woensdag 6 maart en woensdag 20 maart.

Ook is er een informatie-avond gepland. Deze is op dinsdagavond 5 maart om 20.00 uur, locatie Gravenstraat 19.

Kind aan het woord

"Waar staat jouw bed eigenlijk juf?"

leerling groep 1/2, Binnenstad