Op zoek naar een goede basisschool?

Het kiezen van een basisschool is niet gemakkelijk. Wij merken dat veel ouders kiezen op basis van gevoel. In februari en maart hebben wij meespeelochtenden en een informatie-avond.

Op zoek naar een goede basisschool?

In februari en maart hebben wij meespeelochtenden en een informatie-avond.

Dit begrijpen wij omdat de school de plek is waar uw kind en u zich de komende acht jaar thuis moeten voelen.
Om het gevoel van de Montessorischool echt te kunnen ervaren, nodigen wij u uit voor een rondleiding. Neem contact met ons op! We maken graag tijd voor u vrij!
Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0229-214284 of per email: info.obsmontessori@talenthoorn.nl.

Wilt u meer informatie over de meespeelochtenden en informatie-avond? Klik dan hier.

Kind aan het woord

Ik heb echt veel geleerd vandaag!