BadmintonLes 28-01-2018
Nieuws van Wendy Koegelberg
Afgelopen woensdag kregen de groepen 5/6 en 7/8 van de Kersenboogerd les van echte badminton meesters. Meester Wim en meester Martien van de Hoornse Badminton Vereniging kwamen met een kist vol badmin-tonmateriaal op bezoek. Door allerlei leuke spelvormpjes waren de kinderen zeer gemotiveerd aan het spelen, met als afsluiting een klein wedstrijdje tegen de meesters en juf. Na afloop gaven de meesters aan een hele fijne les te hebben gehad, groter compliment kunnen jullie niet krijgen. Chapeau voor groep 5, 6, 7 en 8. Heeft u kind het erg leuk gevonden? En wil hij of zij vaker badminton-nen? Elke dinsdag middag/avond van half 6 tot 7 uur is er training in de hal van de SG Copernicus. De kinderen kunnen 3 keer gratis meetrainen, alleen gymspullen meenemen racket en shuttles zijn aanwezig. Bij binnenkomst even melden dat je via schoolbadminton komt.