Extra handen in de school 12-02-2017
Naast de leerkrachten, managementondersteuning en conciŽrge (a.h.w. het vaste team) hebben we nog een aantal mensen bij ons ďrondlopenĒ die op allerlei wijze ons bij het werk ondersteunen.
  • In de Gravenstraat is op maandag en dinsdag Jan aanwezig om klussen te doen en ook om op ICT-gebied ondersteuning te bieden.
  • Beeb Deitmers ondersteunt op dinsdag en donderdagochtend leerlingen met het leerproces in de Messchaertstraat.
  • MariŽtte Schuitemaker ondersteunt de Kersenboogerd in alle dagelijkse taken die op een school te vinden zijn als: kopiŽren, telefoon en administratieve zaken.
  • Margot Schuitemaker is als bijna onzichtbare vrijwilliger toch heel zichtbaar in het up tot date houden van o.a. de website (dit samen met directie).
  • Jan van der Haar is vanaf 2017 een enthousiaste vrijwilliger bij ons op school. Hij doet allerhande klussen en repareert van alles. Maakt mooie kasten en kan, zo bleek van de week, ook nog eens een heel goede verteller.
Uiteraard zijn alle genoemde personen in het bezit van een geldig VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Daarnaast hebben wij ook veel ouders die flink de handen uit de mouwen steken! Waarvoor onze hartelijke dank!