Gravenstraat
Op tijd op school
De lessen beginnen om 8.30 uur! Vanaf 8.20 uur gaat de deur al open en kunt u op een rustige manier uw kind(eren) naar de groep brengen. Daar staat de leerkracht bij de deur om uw zoon of dochter een hand te geven en welkom te heten. Door het gespreid binnen komen is er even het moment van contact. Dit is vanuit de visie van Maria Montessori: om als kind de dag fijn te beginnen. We bemerken dat er vaak leerlingen te laat arriveren . . . dit stoort de start van de dag. Niet alleen voor de leerlingen die al een werkje gepakt hebben, maar zeker ook voor de leerling die te laat het lokaal in komt . . . de uitzondering zijn is niet prettig! We rekenen op uw medewerking!

Afscheid nemen
  • Ouders nemen in de gang afscheid

• De leerlingen geven de leerkracht ter begroeting en start van de dag een hand, zij gaan dan de klas binnen

• Het is niet de bedoeling dat ouders de groep binnengaan