Op tijd beginnen 16-9-2017
Wij streven er elke dag weer naar om op tijd te beginnen.  Dat kan alleen wanneer alle leerlingen aanwezig zijn . . . wilt u bij storm en regen rekening houden met eeneventueel langere reistijd door oponthoud onderweg.
Namens alle leerkrachten veel dank!

Vriendelijk verzoek . . . 22-01-2017
De lessen beginnen om 8.30 uur! Vanaf 8.20 uur gaat de deur al open en kunt u op een rustige manier uw kind(eren) naar de groep brengen. Daar staat de leerkracht bij de deur om uw zoon of dochter een hand te geven en welkom te heten. Door het gespreid binnen komen is er even het moment van contact. Dit is vanuit de visie van Maria Montessori: om als kind de dag fijn te beginnen. We bemerken dat er vaak leerlingen te laat arriveren . . . dit stoort de start van de dag. Niet alleen voor de leerlingen die al een werkje gepakt hebben, maar zeker ook voor de leerling die te laat het lokaal in komt . . . de uitzondering zijn is niet prettig!We rekenen op uw medewerking!

Op tijd op school ! 29-10-2016
Op tijd op school zodat we ook op tijd met de lessen kunnen beginnen . . .
Aan u als ouders en verzorgers het vriendelijke doch dringende verzoek om er voor te zorgen dat uw zoon en/of dochter op tijd op school aanwezig is. Vanaf 8.20 uur gaan de deuren open en kunnen leerlingen de school binnentreden.Om 8.30 uur starten we met het programma. Afgelopen weken bleek dat er veelvuldig kinderen te laat kwamen. Verder ook het verzoek niet in de gangen te blijven hangen en gesprekken aan te gaan. Zeker niet met de leerkrachten, een korte mededeling is mogelijk. Een gesprek kunt u altijd na schooltijd aanvragen. Ook kunt u na schooltijd nog even met uw zoon of dochter nog even de klas in gaan.

Afscheid nemen
  • Ouders nemen in de gang afscheid

• De leerlingen geven de leerkracht ter begroeting en start van de dag een hand, zij gaan dan de klas binnen

• Het is niet de bedoeling dat ouders de groep binnengaan