14 t/m 23 mei: praktijk
26april2018
Joost
 Ik heb groep 6/7 en bij mij zitten in:
Groep 6: Jeppe, Tiez, Ariejan, Natan, Sepp, Mika, Colin, Justin en Wout
Groep 7: Jannely, Jette, Jamie, Floris, Morris, Gini, Dionysis,
Reinder, Roos, Elize, Maura, Mademieke, Isis,
Mila, Lisa, Tess, Igor, Shai, Kjell en Sam

Groove me 11-2-2018
Vanaf groep 1 geven we Engels en hiervoor gebruiken we de methode Groove Me. Dit is een digitale methode met veel liedjes en gesproken Engels. Om ons uitstroomniveau op gebied van Engels te kunnen meten, doen wij mee met het onderzoek dat is opgezet in opdracht van het ministerie van onderwijs.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door de universiteit van Groningen in samenwerking met CITO en de Hogeschool van Amsterdam. De ouders van de leerlingen van groep 8 in de binnenstad hebben vooraf toestemming verleend voor deelname aan het onderzoek.

Engels in groep 6/7 van Joost
In de groep van Joost hebben de leerlingen posters gemaakt. Opdracht was een poster te maken van een krachtdier. De leerlingen nodigen u als ouder uit om eens een kijkje te nemen in de Messchaertstraat.
Met vriendelijke groet: groep 6/7

Debatteren en discussiŽren 11-11-2017
In de groep 6/7 van Joost werd gesproken over of men op school wel of geen eten zou moeten verstrekken. Sociale vaardigheden worden op deze manier ook uitgebreid geoefend. Soms is het heel lastig om op je beurt te wachten en de ander te laten uitspreken. Dit komt uitgebreid aan de orde. We starten hier eigenlijk al mee in de onderbouw. Het vertellen in de kring is een mooie opstart om met elkaar een goede inhoudelijke discussie of een debat aan te gaan . . .

KIWIstickers 24-10-2017
Groep 6/7 spaart de stickertjes die u aantreft op de kiwiís zijn van waarde . . .
Groep 6/7 van Joost weet dit en daarom sparen zij deze stickers. Alle stickers worden op spaarformulieren geplakt en tegen inlevering van deze spaarkaarten
ontvangen de leerlingen ballen voor school. 300 stickers plakken levert maar liefst 20 ballen op!