Gravenstraat

12-10-2018
Gravenstraat
Veiligheid rondom school
Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid van onze leerlingen.
Dit betekent dat we autoís moeten parkeren in de hiervoor bestemde vakken/parkeergarage.
  • In de Gravenstraat is de straat smal en om overlast voor de buurtbewoners te beperken vragen wij u met klem niet in de straat of op de stoep te parkeren.
  • Bij de Gording niet parkeren bij het bruggetje maar in de parkeervakken in de straat. Dit komt het overzicht voor de leerlingen ten goede.
Gravenstraat - parkeerproblemen
Het wegbrengen en halen van uw kind(eren).
Wij vragen u met klem niet met de auto in de Gravenstraat te parkeren en zeker niet op de invalidenplaats! Het geeft een vaak onveilige situatie voor de kinderen en levert veel overlast op voor onze buren! U kunt ís morgens gratis parkeren in de parkeergarage van het Jeudje en op het Kerkplein. Heel veel dank aan alle ouders die hier al gehoor aan geven!

Fietsen in de Gravenstraat
Fantastisch die kinderen die niet met de auto komen, maar lopend of op de fiets. Wel graag de fietsen op de daarvoor bestemde plek plaatsen. Nu worden ze fietsen snel kris kras op het plein gezet waardoor er nog minder speelruimte is op het plein.

Samen maken we er

een fijne school van